Sunday, April 01, 2007

~Malam Sinar MaulidurRasul....

yuhuuu.....

kome, sehat kome..?! teman cam biase le, sehat selalu.. alhamdulillah.... hehe.... teman nak citer sket le psl weekend teman.... pada tanggal 30/3 iaitu bersamaan dgn ari jumaat, teman mendpt khabar berita, bahawa sumer housemate2 teman kecuali si wan, akan mentiadakan diri pd weekend nie.... huhu... terlintas le di hati teman, "boringle weekend nie," tapi, takpe le.. nak wat camane yerk...dorang mesti le ader plan lain ye dok.... plan nak kuar jejln, dan sbgai nyer... huhu... tapi, sangkaan teman sungguh meleset skali... huhu.... teman terlupa yg pd mlm keesokkan nyer, iaitu mlm sabtu ke sabtu mlm(hehe), teman telah membeli tiket utk mnyaksikan Konsert Mlm Sinar MaulidurRasul... huhu.... teman pun,bersemangat le nak pergi.... selama hampir 4jam dlm dewan, teman dihiburkan la dgn nasyid2 dari beberapa kumpulan artis nasyid seperti Firdaus, FarEast, NowSeeHeart dan juga yg teman nak tgk nye, iaitu Waheeda.. hihi... mmg best la mlm tue, dorang nie, mmg sporting habis... huhu....pd awal2 pembelian tiket ari tue, nak tgk Faizal OIAM... tapi, takde rupenyer.. ader masalah le kot, tapi digantikan dgn Waheeda... hehe.... ini serba sedikit shoot dari member teman punye kamera, mdm.Amal.....keke

kak mas aka mas anggun promote filem terbaru beliau, Jangan Pandang ke Tepi... huhu....



kaki2 yg ke konsert nasyid......

2 org yg x sabar nak masuk ke main hall.. (ke x sabar nak habis konsert, pastu g mkn..?? keke..)




bersama bekas ahli kumpulan nasyid gak, saudara Oppa..tapi kat Aceh ari tue, dier nyanyi lagu Peter Pan.... (confuse..??!!nasyid ke..??) keke...


ini persembhan waheeda & firdaus.. cam x clear sgt la, sape tah amik pic nie....

ini anggota kumpulan Firdaus,KuBerlari.. tgk muke, cam bukan pnyanyi nasyid pun ader.. huhu..

kumpulan NowSeeHeart...(yg baju biru tue, mnyibuk jerk)


Waheeda.. (sibuk lagik... bengang tul ler budak nie..!!)

hehe.. ini teman punye tag.. ader sign Waheeda tue.. :P

ini sign dari kumpulan Firdaus....

kak mas a.k.a mas anggun cuber merampas tag kepunyaan teman... mane boley beb..!! jeles ler tue kiter dpt sign Waheeda... keke.....

neway, congrats to all the comittee that involved in this great event,.. you all done good job....(teman berdiri, kasik standing ovation kat korang nie....huhu...) k la, smpai sini aje, nnti teman update lagik ek... hehe.. byez....














1 comment:

aMaL said...

hampes nyer kamu. sy ikhlas tau nak tgk nasyid.cume kesakitan kepala mengatasi segalanyer..huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...