Wednesday, August 01, 2007

~PC ku....

Time lunch tadik, dpt kol dari Viewcom,
tempat aku mnganto PCku yg mngalami sedikit kerosakkn...
so, lepas kerje tadik, g la ke kdai tue, g amik...
nk ceritakan sikit la,wat pengetahuan anda semua, rupe2nyer motherboard aku rosak...
sbnrnye, dah anta last week pc tue, so brother tue ckp, this week baru bley wat,sbb
motherboard smp dlm this week.. kirenye, bley thn lame gak la pc aku kat kedai tue...
nsb baik, kak mas nyer laptop dah siap, bley la aku guner jap.. hehe.. trimas yerk kak mas...
nnti, dtg melaka,jgn luper blanjer sayer... haha....
alang2 tuko motherboard, aku tanye la kat brother tue, bley ke kalu nk tuko ke ddram2,
coz akunye skrng, ddram, biase le, pc lamer.. :-P.. dier ckp, x leh,
sbb aku nyer processor x support... huhu...its okey la, bukannyer mngharap sgt pun kan.,...
hehe.. walaupun x leh tuko, aku still berbangga ngan pc aku tue, even lembap sket,
tp, pc tue le yg bnyk berjasa kepada aku... huhu.... syg tul kalu dier rosak, mesti nak cepat2
g repair.... biase le, aku rase, itula gadget plg bernilai, yg parent aku kasik kat aku....
bukan sng nak jage tue... k la, itu saje la kot post tuk kali nie, lain kali, aku update lagik ek...



ini kotak motherboard aku yg baru.... :)


nie plak, snapshot motherboard yg baru... hehe.... smart gak, kaler biru....


tadik, alang2 dah kat kedai tue, usha2 dvd kosong, last2 amik satu bekas trus.... huhu.... bnyk mender bley simpan nie....

ini pc aku dari luaran,nmpk cam selekeh le plak camnie..... aper daa, sape le tuan dier nie... huhu...
jgn terkejut, ini le cpu ku biler sudah dipsg casingnye, yg kat atas tue, casing dpn tue, dibuka tadik.. skarng, baru nmpk smart..!! cam tuan dier gak.. :-P

ini, takde kne mngena pun, tp tadik tgh2 kerje kat BU tadik, ader org kasik... someone special to me... hehe... thanks ek.... lamer x mkn secret recipe.... :-P


ari tue, dpt mms dari mama, dier anta gmbr kazen terbaru aku... hehe.. kire yg plg junior la skrng.. kazen aku yg ke brape tah, 20 lebey dah kot... Rashdan name dier...yg tgh pangku dier tue, Opah aku yg kat Perak... bley lak dorang panggil Syafeeq Jr. plak kat kazen nie, sbb dorang ckp, waktu kecik2, aku lebey kurang ngan dier... mane bley beb..!! kecik2, aku lgik comel dari dak nie... haha.. :-P



k la, gud byez ek....

4 comments:

shiCi said...

eyhhh ye ke feeq lgk chumil dr baby tu? hurmmm... x kutz. baby tu lgk chumil... shangatttt....

hihihi :P

[[-FeeQueZ-]] said...

haha.. blum tgk, blum tau... nnti ler, upload gambr2 time kecik... jgn terkejt plak ek... :-P

pika said...

biru.mmg smart

syafeq said...

hehe.. biase le tue, brg2 aku, sumer smart2.. :-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...