Tuesday, March 18, 2008

~Hello....

Hello guyz.. per khabar sume.. huhu... sonot korang bercuti ek (bagi dak2 mmu la kan)... aper yg korang dah wat cuti2 nie?? ke duk umah jerk study?? hehe.....ye la kan, naik cuti nie jerk, ade yg kn mnghadapi midterm kan.... aku pun, sme le jugak... 2 subject yg aku amik this sem, 2-2 midterm lepas cuti.... iaitu :




BHM 2041 : BASIC ECONOMICS, ACCOUNTING AND MANAGEMENT




Mid Term :

Please take note of the following:

Date : 3 April 2008

Time : 8.00-9.30pm

Venue : Exam Hall

Format : MCQ Questions (There are 3 sections, Section A - Economics (16 questions), Section B - Management (16 questions) and Section C - Accounting (18 questions)

Others :

1. Place ALL answers at the Answer Sheet provided at the back of the Question Paper.

2. Bring your calculators. Do not use your handphone as the calculator.

Thank you and happy studying!


TEP1281 : ETHICS AND PROFESSIONAL CONDUCT




mid test :

Date: 7 april 2008 (Monday)

Time: 8 to 9 pm

Venue: CLC A1 and A2

chapters: 1 to 7

Format: 20 MCQs and 20 True and False questions

Attendance is compulsory.

GOOD LUCK :)


So, itu la midterm aku... aku copy jerk dari mmls.... so, ape yg korang perasan dalm kedua-dua midterm tersebut?? kedua-dua nya adalah MCQ..!! huahua.... aku lemah sket le kalu MCQ nie... hehe.... nmpknye, kne kurangkn main la bukak2 sem nie, tumpukan kat midterm dlu.. pastue, baru la main2 balik... keke.. boley ke camtue?? haha.... takde la main sgt kan.. study le jugak... hehe....

Anyway, cuti nie, ape yg korang wat?? Aku, cuti nie, x wat per pun.. duk lepak2 umah.. biase le, lame x blk umah... awl2 cuti nie, aku g kenduri kat kemaman.... Kenduri salah seorang lecturer aku di FIST... Sem nie, sempat belajar ngn dier, tp subject tue, dah drop dah.. hehe... kalu ader rezeki lagik, nnti berjumpe la di subject lain... keke...kalu korang nk tau lebih lanjut pergi ke blog Deen.. kalu aku nk citer blk pun, mender yg same jer... hehe.... korang bace la kat situ ek....

K la, rasenye, takde per2 dah... kpda dak2 MMU, selamat kembali ke sekolah yerk.. hehe.... InsyaAllah, ari isnin nie, aku kn kembali ke kampus... dah amik tiket dah.. asyik naik bas jerk, bile la nak drive blk melaka nie.. keke... k la, adios....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...