Sunday, October 26, 2008

~Happy Birthday....

Actually, mau wat post nie, lame dah, tp x berkesempatan.. hehe.. pd 17hb lepas, ari jumaat.. aku bersama2 nadia, faizol, jujue, amal ngn ain, p la mcd.. pada kul bape tah, x igt dah.. tp, sblm tue, kitorang dah p makn2 besar kat Umbai... haha... banyk la jugak mkn, smp x hbs kan.. hish2.. nsb baik la, ade org yg nk tlg hbskan+bwk blk kan... takde la mmbazir sgt kan.. so, berbalik pd cerita mnyambut birthday di mcd tue, takde la besar2 mane pun, nyanyi pun, bisik2 jerk.. wakaka.. sengal jerk.. ade la kan, acara potong2 kek.. cam x biasa le plak smbut birthday.. tp, yg slack nye, aku bley plak tertinggal kad kat bilik.. aduyai.. time blk tu, kne la naik amik kejap.. ye lah, mamai time nak p mcd tue.. haha... neway, kalu korang nk taw lebih lanjut, p la kat blog belated-bithday girl yerk.. klik jerk kt bwh nie...


Nurul Ain Ghazali aka org yg sng hati sbb bnyk gelak.. wakaka.. :-P

Sedikit gmbr2 time kat sane...

Time nk potong kek.. kalu nmpk yg oren2 atas tue, aku yg tulis tue ek.. haha.. :-p

"Haha... Kerja saya mnguyah2.. Muhahaha..", kata Amal... keke...

"Saya tersenyum lebar sbb dah kenyang!" kata Nadia.. :-p

"Bila saya bengang, saya makan!" kata Jujue.. haha...

"Yeay!! Kami sudah kenyang!! Muhahaha..!!" kata mereka semua... Haha..
(mane le x kenyang, big mac set besar sorang satu, ngn kek lagik.. hish2! kitorng mkn pe? kentang goreng jerk... sedey2! :-p )

Neway, Selamat Hari Jadi ye Ain... hehe...

tp kan, bile bukak blog ain, ade la sorang mamat tue, letak komen kat situ...

haha... bkn x nak celebrate skali, kan esoknye ade exm kan.. malas nak kaco.. kitorng dah hbs dah exm time tue... hehe.. (alasan baik punyeerrr!! Muhahaha...)

Sblm tue, nk ucap Selamat Hari Jadi la kpd :

Aizam aka Bos Aceh 3.. jgn mare yerk bos.. keke...
(24 Oktober)

Kak Mas.. dah keje2 nie, bile mau banje mcd ke, kfc ke hish2..:-p
(23 Oktober)

Dan x lupa juga, kpada..

Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Haji Ahmad Shah Al-Mustain Billah ibni Almarhum Sultan Sir Abu Bakar Riayatuddin Al-Muadzam Shah
Sultan Pahang Darul Makmur
(24 Oktober)

Daulat Tuanku....








1 comment:

Amal said...

weihh..beday kak mas 25 oct maaa..
btw,sy suka mengunyah???? chisss..tapi mmg betul ponss..muahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...