Tuesday, November 11, 2008

~New Look

Halluz semua.. hehe...

Kepda MMUians, selamat kembali ke sem yg baru diucapkan.. :) setelah bercuti tuk seketika, nmpknye, para pelajar MMU, telah pulang ke kampus semula..InsyaAllah, dgn azam dan semangat yang baru hendaknya yerk.. hehe..

Anda mesti pelik, bila masuk ke blog nie kan.. hehe.. jgn riso, masih url yg sama, hanya template saje yg berubah.. :)

Template yg lame..

Saje je tuko template, sempena hari jadi yang ke 2 blog saya nie.. Wat pengetahuan semua, blog ini telah diasaskan pada 20 November 2006..hehe.. bley plak ade hari jadi.. so, kirenye, hadiah birthday dari owner blog nie la.. haha.. bnyk yang telah dicoretkan kat sini.. mcm2 kisah yang terjadi pada saya, saya masukkan ke blog nie, utk tatapan semua.. dan saya mau mngucapkan ribuan terima kasih, kpd pembaca2 blog nie.. tanpa anda, siapalah saya.. hehe.. bagi saya, korang lah yg memberi semangat dan pendorong tuk saya menulis dlm blog nie, berkongsi kisah suka dan duka bersama..

InsyaAllah, dengan izin-Nya, saya akan terus berkongsi dgn anda semua kisah2 saya di sini.. Diharapkan anda semua, tidak jemu2 mnjenguk blog ni slalu k.. Jikalau ada terkasar, ataupun ade yang tersinggung terhadap penulisan di blog nie, haraplah dimaafkan.. niat, hanyalah sekadar ingin bergurau dengan anda semua.. :) Rasenye, smp di sini saje dlu yerk.. Adios..

Once upon a time... :-p


3 comments:

I.n.t.a.n said...

oi2
itam sungguh blog anda
cam kicap premium jalen..

eh..mane nak dpt bende chelshit kat bawah tu..ops sorry2..chelsea..hehe

nak letak gak proud fan of man utd:P

feeq said...

cam ko nye x itam le plak kan.. ko lagik la, cap kipas udang.. wakaka...

ko nk letak gak? tuk Manshitter United ek.. opss... Manchester... nah, link die.. pndai2 le letak ek.. hehe...

http://www.oleole.com/tracker/getwidget

I.n.t.a.n said...

haha demit Manshitter utd..
aku nye cap kipas udang ek..
xnak r..aku nak jalen
kipas udang byk ajinamoto
nnti xpandai aku:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...