Tuesday, January 20, 2009

~kembali ke pangkal jaln.. huhu...

huhu.. akhirnya, smp jugak kat umah kat CH nie, setelah bertangguh2 nk blk.. haha,, actually, dah smgu dah cuti, tp saje je lepak kat kampus.. rmai yg tanye, knape x blk lagik.. huhu.. cuti nie, amik kelas linux, dan ade nk setelkan keje yg x siap lagik.. so, ari nie, bru la memulakan perjalanan ke rumah.. huhu.. sakit bdn2, duk dlm bas lama sgt...

dlm bas ke kl tadi dari melaka, spnjang perjlanan, duk tido jerk.. haha..bgn2,dah smp tol sg besi tue.. dlm perjalanan dari tol sg besi, nak ke pudu tue, bley plak, ade sorang mamat ciner nie, dgr mp3 smbil nyanyi2 plak.. kalu slow, takpe, ini kuat smp aku rase, org dpn pun, bley dgr.. kalu paham, takpe jugak.. haha...

smp2 kat pudu, trus g beli tiket ke CH..dpt la tiket kul 3.30, time tue, bru kul 1 lebey.. haha..mmg ssangap la.. lepak kat tempat duduk tue, smbil memerhatikan gelagat org rmai.. haha..ape yg aku notice, ade lagik beberapa group, yg promote2 sim card nie.. aku dah terkena skali dulu, dah la.. yg dlu tue, salah aku jugak, g layan, wat pe, kan dah terkena.. kali nie, ade gak promote kat aku, tp aku senyum2 je la, kate tak nak.. kalu wat x layan kang, kate sombong plak kan.. ade sorang akak tue, lagik la... akak tue, ngah duduk, 2 groups dtg approach die, suruh amik..satu syarikat telco biru, dan satu lagik, kaler oren.. akak tue, ckp la x nak, diorang bley paksa2 plak, "tgk la kak.. tgk la.. promotion nie!" 2,3 kali duk ulang ayat yg same..last2, akak tu, wat x layan, trus blah.. huhu.. diorang x taw ke, sim card tue, bkn cam kite beli gula2 kat kedai tu.. dah hbs, rase nk mkn, beli lain... average skang, sorang, ade 2 simcard, ade yg ade 3.. so, kalu nk tmbh tue, bkannye kejap nak pikir, time tue promote, time tue jugak nak amik.. kne pikir 2,3 hari jugak la tue.. so, nmpknye, diorang nie, kne pikir cara yg len nk promote.. tp, rasenye, telefon skang nie, benda keperluan,, so kalu customer nk pkai, customer tue yg akan cari sndiri syarikat2 telco nie.. kan?

nk mnghabiskan masa, aku just lepak jerk kat situ.. ade gak, tercadng nak jln2 area2 tue, kan lowyatt, times square terletak berhampiran jerk kan, tp raseny, malas plak aku nk rushin2 nnti.. so, decide pegi semyang, pastue amik lunch kat mamak, smp le bas dtg.. kat mamak tue, sempat la tgk game, Liverpool ngn Everton.. seri 1-1.. gol Gerrard, power la ckp lu.. huhu.. rembat dari jauh la.. menarik la tgk..

smp kat umah, dlm kul 9 td.. bdn penat, perut lapa, ape lagik, pegi la dapur dlu.. haha.. mkn2, pastue mandi2 sume, lepak je la tgk tv.. kat umah, x taw la nk wat ape, just tgk tv, tgk muvi, buhsan2 sket, online, chating2 ngn member.. tue je la..mau jln2, kat CH nie, nk tgk ape.. haha.. takpelah, nnti weeknd, cdngnye, mau pegi ipoh.. lame x pegi jejln kat sane, dlu selalu jerk la..

k la, kalu rajin, smbung lagik ek.. mau cite, ape yg wat time mgu first cuti ari tue... orait.. adios...


4 comments:

dendang said...

selamat bercuti yob

feeq said...

selamat2.. selamat bercuti gak ek...

I.n.t.a.n said...

oit2..
sorry weh..aku lmbt wish beday ko
kesibukan sdikit..skang br x sibuk..hehe
meh dtg cj..aku banje k;)

Happy Belated Birthday incik Syafeeq
MOga kamu gembira dan sihat2 selalu
Lantas menjadi gemok cam aku..haha!

feeq said...

ko mau banje ek.. hehe.. bagus2.. nnti aku dtg cj, aku mau mcm2 ek.. muhaha.. tp, x nak le gemok cam ko.. wakaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...