Friday, March 13, 2009

~Infasha..

ketika mkn di infasha.. order meggi goreng... bile dah dpt tue, mintak ngn brother keje kat situ, mau mintak sos, hajt di hati, mau makan megi goreng ngn sos cili tue, tapi, aku dpt....

LADA SULAH!!!



ape aku sebut salah ke?? pelik2...



5 comments:

ie3za said...

hahahaha..siot kelakar tul ar hak3...

alien said...

sabar je la

IzuddinHelmi said...

Kalau ko mintak lada sulah, sah dia sula ko kot

Fabulous Farafiqa said...

la awat p bagi menda tu, tapi best apa makan megi lada sulah..aku suka lada sulah! kalo bley suma menda nak boh lada sulah..hhihi

feeq said...

to ieza: jgn la geley lebey2..:-p sian bro tue... keke....

to alien: itu je la yg termampu nk way.. huhu...

to ijud: jgn dow... aku masih teruna.. wakaka...

to farafiqa: ye ek? huhu.. tp, aku x suka.. huhu.. rase cam len jerk... :-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...