Tuesday, December 08, 2009

~sepi mlm

tadi, test tadi, ok la.. walaupun hanya lah MCQ sbnyk 40 marks, aku sure, die amek 20% tuk dijadikan coursework.. tp, aku pelik gak, sbb bnyk jwpan aku, aku jwb "D".. haha.. aku pun, x taw la.. actually, soklan tu, sng jerk,. tp sedikit mengelirukan..dan aku ckp x suke, kalu ade dlm pilih jwpan, "ALL OF THE ABOVE" ngan soalan yg tanye camnie.. "following are true, EXCEPT: " haha.. tue la yg aku ckp mngelirukan.. sng2 je salah kat situ..tp, harap, akan ada harapan la kat situ.. jeling2 sebelah tadi, jwpan cam lebey kurang jerk.. keke..

lepas jerk exam, trus kuar mkn.. mkn kat Cherry, di Bukit Katil..sape yg x taw lagik kt ne, haa.. tanye la pakcik Google.. haha.. tapi, aku rase, most of budak2 MMU, taw tmpt nie.. knape aku ckp camtue, sbb tadi, dlm sume pelanggan2 kedai tue, aku rase ade dlm 80% adalah dak2 MMU, dan sumenye yg aku knal lak tue.. hish2.. takde tmp len ek nk mkn.. :-p keke... padahal, aku g situ gak.. so, kpd yg nk cube mknan yg name die pelik2, mcm Mee Rachun, Mawi Berapi (padahal, meegi mawi tue jerk.. keke.. ) Coleseum,  air mata kucing (pelik ke? :-p ) bley rr try mkn kat situ... mkn pun sedap, harga pun, not bad... :)

esok, nk start study ape yg ptt.. rupenye, exam lagik 2 weeks jerk.. sempat ke nak cover sume nie.. x taw laa.. wat mane yg mampu la kan.. bacer notes, wat past year, insyaAllah... alamak! lupe lak, assgmnet blum anta lagik.. due date, 10hb.. hmm.. esok tanye membe, dah siap ke.. haha.. aku wat gak ek.. hehe..

k la, mau tgk muvie... esok bgn lewat sket.. cover x tido sbb study midterm tadi.. hehe.. chow..


gmbar ketika di PD ari tue.. da mcm potret family la plak... haha.. tul la tue, Aceh Family... :-p ini belum ckp lagik adik beradik nie.. haha...



Nota Selingan :  "apabila menerima sesuatu berita, cube lihat ape yg ingin disampaikan, bkn melihat siapa yang menyampaikan.." hmm... mendalam maksudnye nie...


3 comments:

alia cikedil said...

srobs
xckup adik beradik
xmasukkan nama adik beradik yang terhilang tu kan :P
cenie la capik

bwk aku sekali pergi cherry le
sepanjang duk 4thn dkt mmu tak pernah pergi laie

leey tak :p

bikrunnajah said...

lawa gmbr....

sgt ramai adik badik tu, wlpn bru 'dilahirkn' sbg one of family tp sye tau ade raaaaamaaaiii lg muke2 yg xde dlm potrait tu, kan???hehehe...

ye2 je kak alia x penah pegi...klu cam sye ni logik ar x penah...logik ar jugak klu abg capik nk bwk sye g sne...kan abg capik???...hehe...

feeq said...

to alia : haha.. takpe rr.. len kali, aku masukkn gmbr yg len plak ek.. hehe...

to bikrunnajah : mmg rmai pun... kalu letak satu2, pnjng jadiknye.. haha..

ek? 2-2 x penah pegi? hish2.. same rr, x pneh pgi.. wakaka.takpe, nnti kiter suruh wan wat dinner kat sane.. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...