Sunday, February 04, 2007

Aduhai......

hyez all....

bertemu kiter kembali ek... huhu.... sejak akhir nie, rajin lak aku nak update ek.. bukan per... sajer bosan2... biase ler, awl2 sem nie, kalu weekend tue, perghhh..!! mmg sangap giler.... x tau le nak wat per... nsb baik le ader member2 aku, bley gak tumpang2 keter nak g jejln.... :P sorry beb, bukan nak gunakan korang(selalu nyer, keter din ngn faizol le jdk mangsa.. :P) tapi, aku tau, korang pun samer gak kan... hehe... so, aper salahnyer, kiter samer2 ilang kan kebosanan ngan g jejln... hehe.......

ari ni (ahad, 04 februari 2007), mmg aku x lekat kat umah.... :P bgn pagi, main komputer, mandi2, kuar, pastue, ptg blk, lepas maghrib kuar blk... huhu..... bukanyer g maner pun... g tesco, pastue hang tuah mall... itu jerk... hehe... g ngan khai ngn faizol.... huhu.. pastue, mlm lak, g anto kazen faizol blk uitm kat alor gajah..... jauh le gak... huhu.....

ari nie, wat da first time le, buat tebiat agaknyer, kitorang time kat tesco, g try chicken rice shop... huhu... biase le, first time masuk, x tau per2 kan, order set jerk.... mkn2, pastue borak2... smp kan, meja sebelah kitorang, braper kali tuko org .. keke.... punyer ler lamer.... mkanan, oklah, tapi yg x best nyer, cam mahal sgt ler... huhu... tapi, tul gak, kalu ikutkn, kitorng mkn 3 org, tapi amik set tuk 4 org... mahal le sket ek.... tapi takpeler, rase2nyer, mkn kat situ, for da first and da last kot... hehe.... tgk keadaan ler camner kan... :P

sambil2 shoping tue, sempat gak usha2 altec lansing... hehe... cam ader can jerk nak tuko ke altec langsing.. tgk le dulu, survey2 herge dulu... kalu okey, sambar ler satu... yg woofer skang, kasik le adik aku pakai kat umah kat kuantan tue.... udh le, kat umah tue, 10 thn punyer speaker duk pkai lagik... adik aku lak, jenis x kisah sgt... aku kalu main pc kat umah tue, wat sakit hati jerk.... udah le sebelah jerk speaker elok.. hampeh tul.... berkorban le sket kan... beli baru, yg lamer letak kat umah... keke.... :P

k la, nanti2, update lagik ek.... korang2 tue, kalu bacer, per le salahnyer, kasik komen2 ke, aper ke kan... hehe.... best le gak aku nak update kalu ader org bacer kan... k la, byez all... Assalamualaikum.....

2 comments:

fahrulazmi said...

waaa... best nyer korang bley siap jalan2 lagik... aku start sem daa sebuk dah ngan memacam... sampaikan nak study sendrik pon x sempat... dah ler pensyarah ajar x paham... huhu

shiCi.(",) said...

oke, dh bace. pas tue nk bg komen nie. pas tue leh update2 shelalu. dh jenguk dh nie. tp nnti kite ltk link feeq kt page kite gakz. tp jgn lupe gakz ltk link page kite kt pg feeq. hehehe =P

ape nk 2lih ek? xde idea la. tp besh bace story2 tue. wahhh bkn maen lgk g jln2. nie jelesh nie. hehehe.

oke la, keep up da gud work. update la shelalu [remind diri shendirik gakz. kekeke]. jgn bgk labah2 tue bersharang kt shinie. shushah nk tiup. heee =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...