Tuesday, February 27, 2007

hyez all...


hye all.... hehe... kembali lagik memblogkan diri.. hehe.. bukan x nak, tapi bnyk keje le 2,3 hari nie... mgu nie, takde pe2 le yg best sgt, just skang, dah try2 membiasekan diri ngan photoshop CS2.. hehe.. tgk le header kat atas tue... okla for da first timer.... aper pndapat korang..?? hehe... tapi, yang conteng2 tue, cam x jadik jerk... nmpk buruk le plak... nnti le ubah..... so, slamer nie pun mmg wat design2 nie, tp takde la nak explore photoshop tue.. setakat edit2 cenggitu jerk.. hehe... so, tuk event Karnival Gemilang 10 (KG-10) nie, bley la nak implement sket hehe.... saper2, nak kasik ilmu tue, bley la...korang kan, udah pakar kan.. i'm just da beginner user bru... hehe.... nie ader lagik satu contoh hasil nukilan aku.... huhu....

tapi, jgn salah faham ek... aku bukan group tue.. yg peti ais group, cumer 2 org tue jerk.... aku x termasuk ek... insyaAllah, satu hari nanti, aku nak watkan satu site wallpaper tuk korang... tapi, itu nanti la ek...hehe... k la, nnti aku smbung lgik ek.... ader org tue, suruh aku update blog.. huhu.. aku slalu gak le g blog dier... mcm2 lak dier tulis... just nak kasik tau tuan nyer blog tue, jgn sedey2 ek... i'm always be with u when u need sombody... :).. k la... adios.....

2 comments:

fahrulazmi said...

pergh.... ayat yg last tuu mendalam gler... huhuhu....

intanKiut said...

eleh..kate je nak join grup peti ais aku..muahahaha..aku mls nak sign in psl nnti ko jumpe blog aku..wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...