Tuesday, January 01, 2008

Goodbyez 2007... Walla 2008....

Holla...

First entry for the year of 2008..... And i like to wish all of you,my beloved visitors..:D, Happy New Year 2008.. hope this year, will be better than next year, will bring u lot of happiness, more joyful, more prosperity, more achievement and many2 other more... keke....

And, for the MMU student, good luck in your final exms.... may all of you, and also me, get flying colours in the exam....:D Haiyaakkk... cannot celebrate new year becoz have to study... cannot enjoy lebey2 maa... huhu.....

per2 pun, insyaAllah, thn nie, akn mmbawa seribu erti sekiranya azam2 aku, tercapai.... aku ader beberapa azm, yg akn aku sempurnakan.... so, doa2lan lah kirenye azam aku berjaya yerk.. hehe...

InsyaAllah, ari Khamis nie, (3 January 2008), akn berlangsunglah final exam aku... huhu... bertempat di ACR.. moga2, aku dpt mnjwb ngn baik.. dan dikurniakan A oleh lecturer aku... hehe....Amminnnn.....

So, plan cuti???!! huhu... cuti, pergi ke Aceh la... bkn bercuti, tp wat program ke saner.... Program susulan bg prgram Peue Aceh 1 yg telah berjaya diadakan pada thn lepas, disambung oleh PeueHaba Aceh.... nmpk nye, bz la aku... mane tak nye, lepas2 hbs exm jerk, terus berangkat ke Johor.... untuk menyelesaikan beberapa perkara berkaitan progrm ini.. bagi program yg kedua nie, aku amat bertuah la, kerana terlibat secara langsung atau tidak langsung bagi semua aspek berbanding dlm program yg pertama dahulu....kalu dlu, hanya terlibat utk sedikit sahaja, tp kali ini, alhamdulillah, bnyk cabaran dan dugaannyer... Moga2, Allah memberkati perjalanan kami, dan memudahkan segala urusan2 kami.. InsyaAllah....

Nnti, aku akan merasmikan satu lagik blog....jgn riso, blog yg ini, still akan digunakan, sbb syg aku nk tinggalkan blog ini... hehe...maybe blog yg aku bukak akan bersifat lebih universal.... hehe.. ape yg dmaksudkan ngan universal?? tunggu dan lihat sahaja nnti yerk..:D nnti aku akan annoucekan blog baru tue, setelah sumer material2, siap dikumpul...

k la... mau g study.... sudah pnjang kirenyer aku berceloteh... hehe.... adios.... gerak ke meja study dlu yerk....

Hehe.. sajer jer upload gmbr nie.. keke....

2 comments:

Ezzudden said...

lucah ar yob gambo tuh...

nk buat blog baru?...domain sendiri ke lepas nih?...mantap...

gud luck yob...

Happy working...;)

shiCi said...

hepy new year syafeeq!

may tis year brings happiness and prosperous life ahead.

may ALLAH bless u alwiz.
n all da besh in ur acheh 2 prog.

take care.
n thankx 4 da wish in my blog ;-)

sorry cz takes time nk approve comment tu. lame gakz x bukk blog. hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...