Tuesday, April 22, 2008

Yuhuu....

Sabtu, 19hb April.....

Aku berkesempatan join aktiviti yg sememangnya lain dari aktiviti2 yg aku join sblm nie.. Jika sblm nie, aku slalu join aktivti yg dianjurkan oleh kampus aku, baru2 nie, aktiviti nie, mmg luar dari kehidupan kampus. Perlawanan badminton anjuran F2C. F2C tue, stands for Fazley Fan Club.. huhu.. camne aku bley terlibat?? x pyh la aku citer.. haha.. ape yg aku rase lain, aku dpt knal rmai org, yg bebeza latar belakang.. ade yg dah keje, ade yg still study, ramai lah.. sblm2 nie, dpt knal dlm forum jerk, skrang, bley sembang2 sume.. mmg best la jugak..

Tournamnet tue, disertai juga oleh Penaung F2C, iaitu Dr.Fazley aka Abg Paji tue sndrik.. Kire nye, bertuah la jugak, dpt jumpe Abg Paji nie.sblm2 nie, tgk dlm paper jerk, takpun dgr suara dlm radio jerk.. Ari tue, dpt jumpe live kan.. Korang knal tak Dr. Fazley nie? Alaa, yg nyanyi lagu Asmara Ini tue..Single terbaru, tajuk die, Hujan.. Amal suke dgr lagu nie... wakaka...

Aku masuk single and double.. Single, aku hanya dpt lepas first round jerk.. Second round, aku bertemu Abg Paji.. Hebat gak la die main.. Sebz2 die pun, ade gak mase nak beriadah yerk..Aku kalah dgn rsult 15-3, 15-3.. haha.. lps game tue, die smpat ckp kat aku, "hebat gak ek awk smash".. x tau la, die puji ke, perli.. haha... Double, dpt 4th place... boley la...

Lepas tamat sume, dah kemas2 mau blk dah...

Ahad, 20 April...

Ahad nie, aku berkesempatan jln2 Times Square ngn Low Yatt bersama beberapa member aku.. G Low Yatt nie, sbnrnye, ade hajat.. hehe.. Aku sempat sambar external hard disc 160G dgn herge RM200.. sbnrnye, dah lame dah mau beli..skang, ade duit lebey sket, aku spend sket la nak beli mende nie.. so, skrang x pyh la aku nak burn2 lagik muvi2 yg aku ade.. hehe..

kuar lame le jugak kan, dari tgh hari, dkat2 mau Isyak, baru ade hati mau pulang..huhu.. so, takde ape mau diucapkan, hanyalah ucapan terima kasih kpd sahabat yg sudi mng"open" sate kajang pada mlm tersebut yerk.. hihi.. terima kasih daun keladi, kalu aku dtg, open la lagik yerk.. keke...

cuma satu jerk, rupenye, time mkn Chicken Rice Shop tue, org tue, nk open rupenye.. lps org tue byr, rileks jerk aku byr bahagian aku kpdnya.. takpe2.. kepada yg berkenaan, take note yerk..! lps nie, aku ke CJ lagik, aku kan tuntut yerk.. lol hihi.....x dpt berger XL, pizza hut pun, jadik la kan.... wakaka.... k la, mau gerak tido.. adios...

6 comments:

Amal said...

uikss..mengapakah namaku dikaitkan dgn lagu tuuu???bukan awk ker no. 1 fan diaa. :)) LOL

betmen said...

hahaha.. serius die puji ko dowh.. aku paham sgt laa pujian die tu.. hihi..

k2. aku dh add.. hauhauhau... br nk stat..

chiao..!

onthisshoulder said...

Huuuu Fazli...

ko nampak x ccommon traits antara ak dgan Dr Fazli, since name aku Zulfadli kan... Mesti aku berjaya cam die nanti!!
Hahahahaha!

[[-FeeQueZ-]] said...

Muahahahaha.... aku tlg gelak je la... wakaka...

I.n.t.a.n said...

haha!
nnti la aku open table yek
ritu aku da niat da
tp ko yg xnak
so aku tarik balik la niat tu
ahaha!
anyway ade lg ke casing dopod ko tu
haihs..sorg beli sume nak beli..
xpaham aku..haha

[[-FeeQueZ-]] said...

huhu... ade lagik maa casing dopod aku... pkai lagik skang.. hehe.. ye ek?! orait, nnti aku dtg cj, bley ko open tuk aku ek... wakaka...ari tue, ko bukan nk ckp awl2.. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...