Wednesday, July 09, 2008

~Lali..

Bru blk dari main badminton.. Pancit siot..!! lame x main.. lebey kurang seminggu jugak la x main.. dah la tu, asyik terkantoi jerk main ari nie.. pukul x kne, smash ke luar.. haha.. tp, sblm2 nie pun, main camtue jugak.. keke.. takde la terror sgt aku main.. setakat nk masuk Piala Uber tue, bley la kan.. keke..

Kisah event aku, masih diperkatakan org.. biase la, kiter x dpt nk puaskan hati semua pihak kan.. org nie komen nie, org tue plak, komen camtue.. takpe la.. biase la, yg penting, "aku dah wat ape yg terbaik.. dan aku tau ape yg terjadi disebaliknya.. dari org yg x tau per2, tertibe mau ........." takpelah, aku x salah kan org lain, dan aku mngaku, event yg kitorng wat ari tue pun, bukannye perfect sgt pun.. ade jugak salah dan silap nye..

Aku terigt lagik, ketika kali pertama aku mnjadi Pengarah utk satu majlis mkn mlm.. tika selesai majlis tue, dlm minggu tue juga, diadakan post-moterm.. dan aku mmmbentangkan pndngn org lain terhdap majlis tue,yg rata2 lebih kepada sindiran dari memuji.. Presiden Kelab ketika itu bersuara, "Biarkan mereka.. Kita anggap aje la semua tue, bagaikan nyamuk2 di awangan.. Biasalah, kiter x dpt nk puaskn hati semua pihak.. Ape yg terbaik kite sudah pun lakukan.." Yaa... aku masih igt lagik..

K la, aku mau tido.. Nite sume..

2 comments:

ruby said...

laaaa...biaselah..everyone's not perfect...biaselah, every program mesti ade kutukan dan pujian..just amek ikhtibar n panduan...sumtimes bende2 mcm tuh yg bleh kita jdkan panduan utk next prgram..ape pun, next program pakai kemeja lagik pink!! baru comey!!hauhau!!jambu batu gituh!!!

feeq said...

ape plak jambu batu.. haha... kasik la jambu madu ke, jambu air ke.. huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...