Thursday, July 10, 2008

~Borunan..

Ari nie, berjln seperti biasa.. Takde ponteng kelas ari nie.. Sume kelas pergi.. hehe..dan for da first time, lab ari nie, iaitu lab Database System, dpt buat dgn jayanya.. hehe.. bangga dpt siapkan, sblm nie,x dpt siapkan, igt mau sambung kt bilik, tp installer, x install2 lagik.. Ari nie, mngambil inisiatif install dlm pc, so lps nie, kalu buhsan2, bley la try wat sket.. hehe..

Rmai yg bertanya aku, berkenaan status ym aku seharian.. hehe.. rata2, diorang dpt agak ape yg aku tgh fikirkan skng..kalu x nak mngaku, x elok la plak.. hihi.. pelik jugak, sng2 jerk diorang dpt teka..muka aku nie, sng dibaca ke? hehe.. per2 pun, thanks k.. yg kasik semangat, kasik pndpt, kasik dorongan.. btul2 hargai.. :)

Mngenai tawaran tersebut... Kemungkinan aku x dpt teruskan la.. Minta maaf, kalu ade mngecewakan mane2 pihak, dan terima kasih kpd yg beri galakan.. Bukan x mau, tp takut akan tanggungjwb yg diberikan,yg diamanahkan, akn diabaikan begitu sahaja.. Aku bukannya sehebat yg disangka.. bnyk lagik benda yg ptt aku belajar..Arap2, kedua2 akan berjaya.. Mungkin, bley mmberi pndngan, pndapat, berdasarkan pengalaman yg aku ada....

So, esok kelas, InsyaAllah, bley pergi.. hehe.. k la, mau tidoq.. Adios..

Nota kaki : Mau lihat semut mkn keyboard? hehe.. Ari tue, aku mau mmbersihkn keyboard aku.. so, aku amik la screw driver.. biler bukak, giler terkejut aku!! Keyboard aku slama nie, mnjadi sarang semut!! Ikutkan hati, mau je buang keyboard nie, tp member2 aku ckp, baik g basuh jer.. keyboard pun,. still okey lagik.. so, aku decide tuk basuh.. dan smp ke skrang, aku still pkai keyboard yg same... hehe... knape??! korang x percaya ke?? nah tgk le sndrik... haha....



4 comments:

dr.zyedz said...

anda makan depan pc ke sampai keyboard jadi sarang semut?

isyh2

feeq said...

haha... nmp gayenye, camtue la citer nye.. keke...

I.n.t.a.n said...

apekah semut tu..da buang tebiat ke duk kt keybod..ni msti ko mkn besepah2 ni.

feeq said...

haha... mane mkn sepah2.. mane le nk tau, semut tue nk wat komuniti die dlm tue.. haha.. ptt le, slame nie, atas meja aku, bnyk jerk semut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...