Wednesday, August 06, 2008

~Hyez sume...


Pantun bukan sebarang pantun,

Pantun karangan zaman pahlawan,

Susun bukan sebarang susun,

Susun kata, buat tontonan..








hye sume.. haiyakk sudah dekat beberapa minggu blog x diupdate.. bkn x mau, tp busy sket la.. mnyelesaikan beberapa tugasan yg diamanahkan.. smp kekdg, tido pun x ckup..( tul ke??! tul la kot..!! haha...)





So, rasenye belum cukup terlambat tuk mengucapkan tahniah kepada Hafiz Maun kerana dipilih tuk President SRC 08/09 dan jugak Ain, yg mng FBL teritory.. Hasil usaha bertungkus lumus dlm seminggu jugak la tuk mnggerakkan promosi (walaupun aku bukan dak FBL..hehe), rasenye berbaloi bile dgr name Ain diumum sbgai pemenang.. So, Ain, bile nk blanje kitorang Soeul Garden nie? Huhu.. kalu x bley support sume, kongsi2 la ngn Campaign Manager tue kan, half2 support kitorang... wakaka... :-p





Ari tue, berkesempatan ke Labis.. mnghadiri kenduri kawen Intan Dut.. eh! silap! Abg die... haha... overall menarik la.. haha.. maknan best.. keke.. tp aku makan sket jerk.. haha.. x mknan bnyk mane pun..:-p kalu nk tgk gmbr, nnti pergi la kat blog die tue ek.. kalu die dah upload la..


then, takde dlm plan pun, tp kitorang wat plan jugak.. kitrong ke Ayer Hitam.. tul ek? tul kan.. g ke rumah Jujue.. jln ke rumah die nie, kiri kanan, pokok kelapa sawit ja.. ini mngingatkan aku, time aku kcik2 smap la aku masuk secondary school, duk di kawasan Felda, time ayah aku still jadi Pegawai kat sane.. at least, aku ade la jugak pengalaman kan, dari org tue.. haha.. mcm first time masuk kawasan cam2 kot.. tp, rase nye, mmg first time la kan.. wakaka.. so, aper mcm ngn cabaran kitorang? Sebulan? 2 minggu? Seminggu? Ader bran? wakaka... Kat umah Jujue, dijamu lagik.. hai, murah rezeki ari tue.. and cam biase la, kat situ pun, aku mkn sket je la jugak. haha.. :-p





Skrang dah kat Cameron.. So, kpd sesiapa yg berhajat tuk kirim strawbery tue, sorry la.. aku dgr tadi, pengusaha2 strawbery kat sini, x nak tanam dah, diorang dah ubah kerjaya diorang.. haha.. so, x dpt la nak beli strawbery tuk korang2 sume ek.. so sad la kan.. keke.. k la, mau tidoq le plak rase nye.. bye sume..




3 comments:

I.n.t.a.n said...

gmbo lom upload la..
aku rase ade gambo ko mkn udang pengantin ritu..ahaha!

feeq said...

ye ek..alamak..jgn dow...wakakaka... segan le plak....

Amal said...

2 minggu cukupppp..muahahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...