Wednesday, October 14, 2009

~Farmville...




sekiranya ada masa terluang (terluang ke? keke..) aku akan bukak fesbuk, then main mende nie.. ini dinamaka Farmville.. best men nie, korang leh tanam ape yg korang suke, bley letak decoration kat farm korang, bley ternak binatang lagik, bley lawat2 ke farm org len, tlg org len nye farm.. skrng nie, aku di level 26, x taw la bley hbskan men x, sbb level plg tinggi ialah level 70, dan nak naik ke satu lavel tue, memakan masa berhari2 juga la kan, depend kat point XP kiter... huhu.. so, kwn2 yg nk cube main, dinasihatkan jgn la.. wakaka.. takut addicted.. hehe.. tp, game nie mmg best... huhu.. try rr... kpd sesape yg TAKDE akaun Facebook tue, bace je la ek.. keke.. x dpt nk men le.. wakaka.... k la, adios...

Nota Selingan : mcm x dpt join jerk degree and dip orientation nie hujung weekend dpn ni.. huhu...

2 comments:

Amal said...

sapa yang takde account facebook tu?
giler outdated wehhh.hahahaha.
(ok.so not cool mengutuk diri sendiri)
huahuahua

feeq said...

muhaha.. saye x ckp.. keke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...