Wednesday, October 20, 2010

~sem baru

skrang masuk la sem baru tuk trimester 2010/2011, dan bermakna masuk la sem last tuk aku berada dlm alam student nie.. InsyaAllah, lps sem nie, aku ade satu sem lagik, tetapi dah takde subject, tinggal intern jerk.. Moga2, aku melepasi segala rintangan, dan bergelar graduan.. InsyaAllah.. :)

Sem nie, ade 2 subject+1 project jerk.. hehe.. 2 subject, bermakna, timetable aku sgt la free kan.. keke...mau tgk? inilah timetable tuk sem nie.. hee...


Hee.. InsyaAllah, dgn 2 subject last nie, aku bley nk score, tuk last sem di sini.. at least naikkan sket pointer kan.. hehe..

k la, sekian tuk kali nie dlu kot.. nnti mau update psl percutian aku di Langkawi nnti.. :)

Nota Selingan : mula berjinak2 dgn online bisness..

2 comments:

Farafiqa Jeff said...

online biz??
weyy bley aku on9 shopping kat ang..hahahhaha

feeq said...

haha.. bley2, tp nnti bnyk produk kesihatan laa.. hee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...